Top

Munitiekist met 35 dvd's

  • Munitiekist met 35 dvd's
€ 69,95
49,95
Product is tijdelijk niet leverbaar. Om te reserveren kunt u ons mailen op bestelcentrale@gmail.com


Unieke Munitiekist met 35 dvd's! 

Verzendkosten in NL zijn € 4,95
Voor Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten € 9,95

Apocalypse (5DVD)

In love with Adolf Hitler Adolf Hitler staat bekend als een kille alleenheerser waar iedereen bang voor was. Toch was er in zijn leven minimaal één persoon die veel om hem gaf: Eva Braun. Eva Braun kon als oud medewerker van Hitlers fotograaf Heinrich Hoffmann goed met camera’s omgaan. Aangevuld met officiële beelden van Hoffmann tonen de opnames van Braun ‘haar’ Hitler zoals eigenlijk niemand hem mocht kennen.

Sacrifice:

Er zijn veel oorlogsfilms gemaakt over D-day, de landing van geallieerde troepen in Normandië op 6 juni 1944. Nooit eerder was er echter een documentaire te zien die zoveel exclusieve beelden van binnenuit bevat als deze dvd. Met de laatste technieken is onbekend archiefmateriaal opnieuw gemasterd en ingekleurd. Vanuit elk denkbaar perspectief wordt de beslissende militaire operatie van de Tweede Wereldoorlog tot in detail getoond.

Hitlers last year:
In de elf maanden na D-day worden meer mensen dan ooit gedeporteerd en vermoord. Veel is 
onbekend gebleven van die laatste afschuwelijke maanden. Daarom is voor deze documentaire nooit eerder vertoond beeldmateriaal verzameld uit Russische, Duitse en Amerikaanse archieven. Het geeft een nieuwe, alles onthullende kijk op de fatale fase van de oorlog.

Capitulation:

Op 8 mei 1945 rijden geallieerde troepen als helden door de straten van Europa. Tegelijkertijd zijn de Russen bezig aan een nieuwe invasie van gebied dat ze hebben veroverd op de nazi's. De gerestaureerde beelden tonen de brute, beslissende gevechten volledig in kleur.

Adolf Hitler (6DVD)

De Afperser

Ondanks vele toezeggingen uit te zijn op vrede wist Hitler velen op een dwaalspoor te zetten om ze uiteindelijk meedogenloos te chanteren.

De Dictator

Hitlers macht was zo totaal dat hij het zich kon permitteren haast niet meer te regeren. Hij liet het bestuur van zijn ‘Derde Rijk’ over aan gewillige en ambitieuze onderdanen. Waarom werd hij niet gestopt?

De Krijgsheer

Hitler wilde de wereldheerschappij. Deze film toont hoe Hitler zijn waan in daden omzette.

Privé

De mensen mochten niet weten waar Hitler vandaan kwam. Terwijl hij andere volksgenoten verplichtte om aan te tonen dat ze ‘zuiver bloed’ hadden moest zijn eigen familiegeschiedenis geheim blijven.

De Misdadiger

Deze film toont de weg van een moorddadig wereldbeeld tot de realisatie van de door de staat georganiseerde massamoord. De Joden krijgen de schuld van alle problemen en dienen geëlimineerd te worden.

De Verleider

Als geen ander politicus weet Hitler de massa te bespelen. Miljoenen mensen bezwijken voor de verleiding van de demagogische ophitser. Hij weet de Fuhrer-mythe te creëren welke hem de absolute macht oplevert.

De Nazi Kopstukken (6DVD)

Rudolf Hess, de eerste van Hitlers handlangers die zich onvoorwaardelijk aansloot. Hij schreef met Hitler het boek Mein Kampf. Tot aan zijn mysterieuze dood in 1987 de laatste overlevende van Hitlers getrouwen.

Hermann Göring, een gedecoreerde oorlogsheld uit de 1e Wereldoorlog. Deze populistische vechtjas helpt Hitler in het zadel. Oprichter van de Gestapo en van de Luftwaffe maar ook een man die verslaafd was aan morfine, luxe en macht.

Joseph Goebbels, de meest fanatieke medeplichtige van Hitler. Als minister van Propaganda spoort hij op onnavolgbare wijze zijn landgenoten aan tot Jodenhaat en geweld! Door hem worden boeken, synagogen en uiteindelijk ook mensen verbrand.

Albert Speer was wellicht de enige vriend die Hitler had. Al vroeg wist de dictator het organisatietalent en de vindingrijkheid van de jonge architect voor zijn doeleinden te gebruiken en bood hem alle mogelijkheden voor een pijlsnelle carrière.

Karl Dönitz was Hitlers grootadmiraal en de schepper van een onderzeewapen (U-Boot Waffe) die gedurende jaren dodelijk effectief was. Voor Hitler in zijn bunker zelfmoord pleegde benoemde hij Dönitz tot zijn opvolger.

Martin Bormann, Hitlers schaduw, was de sluis naar de macht. Op het einde was Bormann de machtigste man in het ‘Derde Rijk’ maar slechts weinigen kenden hem. De plaats van de man die in Nürnberg werd aangeklaagd bleef leeg. Werd het proces tegen een dode gevoerd?

Generaals en Beulen (6DVD)

Generaals

Friedrich Paulus, bevelhebber van het Zesde Leger. Zijn naam zal voor altijd verbonden blijven aan de catastrofale nederlaag bij Stalingrad. Met zijn 250.000 soldaten was Paulus in Stalingrad omsingeld door een overmacht van het Rode leger.

Erwin Rommel, de jongste veldmaarschalk van de Wehrmacht. De Nazi propaganda maakte van hem een mythe.

Wilhelm Keitel, de opperbevelhebber van de Wehrmacht. Hij is verantwoordelijk voor ontelbare oorlogsmisdaden door de terreurbevelen die hij ondertekende. Deze documentaire bevat uniek archiefmateriaal dat een beeld schetst van een man wiens falen noodlottige gevolgen had.


Beulen

Adolf Eichmann was een bureaucraat die met stempels en handtekeningen moordde. Hij organiseerde op een pedante manier de deportatie van 3 miljoen joden naar de vernietigingskampen.

Heinrich Himmler, één van Hitlers machtigste handlangers. De altijd vriendelijke Himmler was meedogenloos voor iedereen die hij voor zijn tegenstander of vijand hield. Gestapo, concentratiekampen, mensenexperimenten,

Dr. Josef Mengele staat symbool voor de gruwelijkheden in Auschwitz, waar de misdaad van de eeuw plaatsvond. In 1943 werd Mengele naar Auschwitz gestuurd waar hij binnen een jaar tweelingen doodde met chloroform injecties, organen uit levende mensen haalde en tweelingen aan elkaar naaide.


Veldslagen 1 (6DVD)

Operatie Barbarossa staat voor de Duitse aanval op de Sovjet Unie die begint op 22 juni 1941. Het niet aanvalsverdrag tussen beide grootmachten wordt door Hitler geschonden.

7 december 1941; onder leiding van Admiraal Yamamoto stijgen er 360 Japanse vliegtuigen op met een dodelijke missie. Ze zullen de Amerikaanse marinebasis Pearl Harbor compleet verrassen en vernietigen.

In de woestijn bij El Alamein (Egypte) wordt zwaar gevochten, duizenden mannen sterven op vreselijke wijze. De Duitsers onder leiding van de geniale veldmaarschalk Rommel en de Britten onder leiding van Generaal Montgomery strijden hier om Afrika!

Op 6 juni 1944 start operatie Overlord. Terwijl de Duitsers denken dat de geallieerden bij Calais aan land zullen komen wordt een enorme Engelse, Amerikaanse en Canadese troepenmacht op de stranden van Normandië afgezet.

Op 16 december 1944 start Hitler het laatste grote Duitse offensief dwars door De Ardennen. Deze laatste poging van Hitler, waarbij er zwaar gevochten wordt in bijvoorbeeld Bastenaken, waarbij Duitse soldaten zich schuldig maken aan massamoord, blijkt een laatste stuiptrekking.

Valt Iwo Jima dan valt Japan! Iwo Jima, het Normandie van Azië. De Normandië invasie was gruwelijk, onmenselijk en beestachtig zwaar. Maar Iwo Jima was nog erger, woorden om deze hel te beschrijven zijn er niet.

Veldslagen 2 (6DVD)

In 1940 komt de gehele Engelse legertop met al zijn manschappen en een groot deel van het materieel klem te zitten tussen de oprukkende Duitsers en het strand van Duinkerke. Een gigantische evacuatie moet op touw worden gezet om te redden wat er te redden valt. Maar de tijd dringt..

Als Churchill de vredesvoorstellen van Hitler blijft weigeren besluit Hitler tot de invasie van Groot-Brittannië via het luchtruim. Deze slag wordt later bekend als “The Battle of Britain”. Als de dappere RAF piloten bijna zijn verslagen maakt Hitler één van zijn grootste fouten.


Hitler wil Leningrad in de winter van 1941/1942 veroveren maar stuit op de Russen die maar niet willen opgeven! Voor het eerst krijgen we een huiveringwekkende kijk van Russische zijde op deze verschrikkelijke belegering.


De slag om Stalingrad wordt gezien als het keerpunt van de oorlog. De onmenselijke prijs van deze slag is alleen

bekend bij haar inwoners! Voor het eerst zien en beleven we hetgeen zij hebben moeten doorstaan in een stad die

geheel in puin wordt geschoten.

Begin 1944; Mussolini is net afgezet. Hitler stuurt een extra troepenmacht naar de Gustav linie om Italië koste wat kost te behouden. Strategisch gezien speelt het hoger gelegen plaatsje Monte Cassino met zijn eeuwenoude klooster hierin de sleutelrol. De slag zal de geschiedenis in gaan als één van de zwaarste veldslagen ooit.

De slag om Arnhem is de geschiedenis in gegaan als een heroïsch gevecht van Britse en Poolse para's die achter de Duitse linies werden gedropt om de Rijnbrug in tact te houden. De codenaam voor deze operaties: Market Garden. Het grootste gecombineerde lucht- en grondoffensief ooit!


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@