Top

De Tweede Wereldoorlog

  • De Tweede Wereldoorlog
€ 12,99
9,99


Aantal dvd's : 3
Speelduur : Ongeveer 200 minuten
Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Verzendkosten : € 2,95 In 1933 komt Adolf Hitler aan de macht in Duitsland. Het begin van een catastrofaal tijdperk voor de gehele wereld. Hitler was de man die groen licht gaf voor de grootste gruweldaden die tegen de mensheid zijn begaan.

Hoe heeft het ooit zover kunnen komen. Waarom kon deze man als nietszeggende korporaal uit de Eerste Wereldoorlog zo de macht grijpen, en zo de wereld beïnvloeden.

Termen als Lebensraum, Endlösung en Übermensch werden door Hitler misbruikt om de zwaar teleurgestelde Duitse bevolking achter zich te krijgen. Er was een generatie Duitsers die met een de enorme schuldenlast van de Eerste Wereldoorlog was opgezadeld, en de vooruitzichten waren niet goed. Hitler zorgde voor werk, en dus hoop, en al snel werd zijn wil wet. Hij zorgde ervoor dat de Duitsers weer trost werden op hun vaderland, en bereid waren er alles voor te doen…...

Deze dvd box biedt u een compleet overzicht van de Tweede Wereldoorlog en van de opkomst en ondergang van de wreedste alleenheerser van de 20e eeuw.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code