Top

14 Diaries of the great war

  • 14 Diaries of the great war
€ 15,99
9,99
Product is (tijdelijk) niet leverbaar.


14 Diaries of the great war


Veertien verhalen – Eén catastrofale gebeurtenis!


De Eerste Wereldoorlog wordt alom beschouwd als één van de meest catastrofale gebeurtenissen van de 20e eeuw. In slechts vier jaar tijd stierven miljoenen mensen, werden 4 grote delen van Europa verwoest en schudde de volledige wereldorde op zijn grondvesten. In acht afleveringen vertelt deze drama-serie het verhaal van de grootste en meest verwoestende oorlog die de mensheid ooit heeft meegemaakt. Dit aan de hand van 14 unieke en nooit eerder vertelde verhalen door mensen die de oorlog zelf hebben meegemaakt….

De helden in deze unieke docu-serie zijn niet generaals en politici, maar de soldaten in de loopgraven, de vrouwen die zwoegden in fabrieken om de arbeid van mannen te vervangen, de kinderen aan wie de oorlog op hetzelfde moment verschijnt als een avontuur en nachtmerrie en niet in het minst de vrijwillige verpleegkundigen die zich toegewijd inzetten voor de eindeloze stroom van gewonden en overledenen. Gebaseerd op dagboeken en brieven vertelt schetst deze drama-serie een indrukwekkend, hartverscheurend en schrijnend lot van deze oorlog. De serie volgt mensen uit acht landen die ieder op hun eigen manier de oorlog hebben beleeft. Sympathiek en in de oorspronkelijke taal belichaamd door acteurs uit Rusland, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Nieuw-Zeeland en Duitsland .

14 diaries of World War I geeft de kijker een nooit eerder vertoonde kijk op de Eerste Wereldoorlog. Met het drama van een epische tv-serie en meesterlijk gebruikte instrumenten komt de Eerste Wereldoorlog opnieuw tot leven.

Aantal dvd's : 3
Speelduur : Ongeveer 423 minuten
Taal gesproken : Engels, Duits, Frans
Ondertiteling : NederlandsReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code