Top

8 DVD Religie Collectie

  • 8 DVD Religie Collectie
€ 39,99
29,99
Product is tijdelijk niet leverbaar. Om te reserveren kunt u ons mailen op bestelcentrale@gmail.com


8 DVD Religie Collectie


Deze RELIGIE COLLECTIE bevat 4 bijzondere BBC-series.

THE STORY OF THE JEWS.
Simon Schama belicht de geschiedenis van het Jodendom van de oorsprong tot de 21ste eeuw. De reis voert van New York tot Odessa en van Berlijn tot Jeruzalem. Onderweg wordt het beeld van de impact van het Jodendom op onze samenleving steeds helderder.

THE BUDDHA & SEVEN WONDERS OF THE BUDDHIST WORLD.
The Buddha van Emmy Award winnaar David Grubin onderzoekt het levensverhaal van Boeddha en de oorsprong van een van de oudste religieuze stromingen op aarde. Seven Wonders of the Buddhist World bezoekt zeven van de meest bijzondere oude en moderne boeddhistische locaties ter wereld.

THE STORY OF JESUS.
De geschiedenis van Jezus is het fundament van de grootste religie ter wereld: het christendom. In deze serie onderzoeken negen leidende experts de evangeliën van het leven van Jezus. Het onderzoek voert langs de belangrijkste plaatsen in de geschiedenis van Jezus.

LIFE OF MUHAMMED & SEVEN WONDERS OF THE MUSLIM WORLD.
The Life of Muhammad toont de oorsprong van de islam en belicht de levensloop van Mohammed die in iets meer dan twintig jaar de wereld veranderde. Seven Wonders of the Muslim World bezoekt de bouwwerken die de ontwikkeling van de Islam markeren.

GEEN VERZENDKOSTEN
8 dvd's / Ongeveer 815 Minuten!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over