Top

DVD Apocalypse World War I

  • DVD Apocalypse World War I
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 19,99
14,99


DVD Apocalypse World War I


In 1914 is de Eerste Wereldoorlog uitgebroken, en exact 100 jaar na die datum, hebben de makers van Apocalypse World War II een unieke documentaire afgeleverd, die ons een indrukwekkend beeld geven van deze oorlog. Het is de meest complete documentaire over de Eerste Wereldoorlog, en mag ook tot de duurste documentaires ooit benoemd worden. Deze documentaire is wereldwijd een enorm succes. Zowel de documentaire over de Eerste, alsook over de Tweede Wereldoorlog zijn door National Geographic aangekocht vanwege de zeer hoge kwaliteit en bijzondere inhoud.

Apocalypse World War I bestaat uit 5 dvd's. De documentaire brengt de aanloop van de Eerste Wereldoorlog in kaart, en stopt tot het moment dat er daadwerkelijk vrede werd gesloten. Meer dan de helft van al het beeldmateriaal is nog nooit eerder vertoond. Al het materiaal is volledig gerestaureerd in HD, en Dolby Digital 5.1.  Bedenk u het volgende: beeldmateriaal uit die periode is zwart-wit, en het leek altijd of deze filmpjes versneld werden afgespeeld. De makers zijn erin geslaagd om het beeldmateriaal in het goede tempo te remasteren en in te kleuren en zo een indrukwekkend geheel te creëren. 

Aantal dvd's : 5
Speelduur : Ongeveer 260 minuten
Engels gesproken / Nederlands Ondertiteld

Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Roelof (02-02-2016) rating 5 Wat een goede documentaire. Was er stil van. Ik ben nooit bezig geweest met de Eerste Wereldoorlog. Altijd opgevoed met alleen de Tweede Wereldoorlog, misschien zoals veel Nederlanders. Must see!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code