Top

Rise and fall of the Nazi's

  • Rise and fall of the Nazi's
€ 12,99
9,99


Aantal dvd's : 1
Tijdsduur : Ongeveer 80 minuten
Taal : Engels, Duits gesproken, Nederlands ondertiteld
Verzendkosten : € 1,95
De "Nationale Socialistische Duitse Arbeiderspartij", de NSDAP, is in Duitsland ontstaan in 1920. Deze partij had het Nationaal Socialisme als ideologie. Het Nationaal Socialisme wordt ook wel Nazisme genoemd.

De partij groeit in zeer korte tijd uit tot 8,5 miljoen leden, en met die aantallen betekent dat 1 op de 5 Duitsers lid is van deze partij. De partij heeft maar één doel voor ogen; alleen heersen in Duitsland.  Door het grote aantal leden lukt dit uiteindelijk ook. Met Adolf Hitler aan het roer, die door zijn welbespraaktheid nog meer mensen achter zich weet te krijgen, is de partij in Duitsland niet meer te stoppen. Ze zijn oppermachtig geworden.  Geheel Duitsland is in handen, en onder controle van deze partij, omdat ze in het dagelijkse leven militair worden gesteund door de gevreesde SA, en later door de SS. 

De Nazi's reiken tot ongekende hoogte en zullen deze macht misbruiken voor de krankzinnige idealen van hun leider Adolf Hitler. Er ontstaat een wereldwijde barbaarse en dodelijke strijd die de eens zo machtige Nazi's keihard bestrijdt en die uiteindelijk tot hun vernietigende ondergang zal leiden!

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code