Top

Holocaust, de Nazi's en de Endlösung

  • Holocaust, de Nazi's en de Endlösung
€ 20,99
17,99


Aantal dvd's : 3
Speelduur : Ongeveer 295 minuten
Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Verzendkosten : € 2,95
Deze 3 dvd box bevat een drietal bijzondere documentaires over de Joden voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Deze documentaire is gemaakt in samenwerking met Simon Wiesenthal, en heeft 2 Oscars gewonnen. Vele supersterren hebben hun medewerking verleend aan deze documentaire, door een deel van de documentaire in te spreken. Deze documentaire vertelt hoe de genocide is ontstaan, en wat de gevolgen daar van waren.

DVD 1: Genocide.
Miljoenen mannen, vrouwen en kinderen zijn het slachtoffer van Hitlers "Final Solution". Overlevenden vertellen hoe zij gebukt gingen onder Nazi terreur. Ingesproken door: Elizabeth Taylor en Orson Welles.


DVD 2: Liberation.
Het verhaal van de "twee bevrijdingen". Aan de ene kant de bevrijding van Europa en delen van Afrika, anderzijds de bevrijding van de joden en Hitlers andere slachtoffers. Ingesproken door: Sir Ben Kingsley, Patrick Stewart en Whoopi Goldberg.


DVD 3: The Long Way Home.
Net na de oorlog, als de rook is opgestegen worden de puinhoop en persoonlijke tragedies zichtbaar. Een aangrijpend verhaal over een oorlog die voor velen niet ophield na de bevrijding. Ingesproken door: Morgan Freeman en Martin Landau.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code